Victorius

Nordic Bet kör Freespintävling

En återkommande tävling som Nordic Bet anordnar är Freespintävlingen. Nu är det videosloten Victorious som är fokus och en vinst på 6000kr ska delas ut.

Ett freespin…

Idag 3/12 kör Nordic Bet en freespintävling. Det enda du behöver göra för att vara med är att logga in på kontot och starta spelet Victorious. Spelet är laddat med ett freespin som du kan spela. Alla vinster får du självklart behålla och räknas som bonus. Alla vinster från dagens freespin måste omsättas 35 gånger inom 24 timmar. I annat fall förfaller de.

Men utöver det även finns möjligheten att vinna 6000kr.

 …som kan ge 6000kr.

Alla som spelar dagens freespin blir automatiskt med i tävlingen och den person som vunnit mest på spinnet får priset på 6000kr.

Victorious

Victorious lyfter fram den romerska armén och dess makalösa styrka under romartiden. De vann seger efter seger och därför passar namnet på spelet väldigt bra in på spelets tema. Victorious är en klassisk videoslot med freespins och wilds och bjuder utöver det inte på några överraskningar.

Ceasar sägs ha sagt ”Jag kom, jag såg, jag segrade” med tanke på den romerska arméns framfart. Kanske kan även du säga samma sak när du spelar freespin idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *