rapunzels tower

Spela Rapunzels Tower och få Wow-lotter

Bakom dagens lucka hos Betsson finns ett erbjudande där spelarna kan tjäna upp till 100kr i wow-lotter.

Få 20-100kr i lotter

Har du inte testat wow-lotten hos Betsson ännu är det ett bra tillfälle idag. Detta eftersom du kan tjäna lotter för mellan 20 och 100kr.

Börja med att anmäla dig till kampanjen på kampanjsidan genom att fylla i ditt användarnamn. Om du därefter spelar för 100kr eller mer på videosloten Rapunzels Tower under dagen får du en värdekupong på 20kr till 3 Wow-lotter.

Vill du ha fler lotter är det bara att öka omsättningen på videosloten. Spela för minst 500kr idag och du blir belönad med 50kr till 3 lotter eller omsätt 1000kr på spelet och belöningen blir 100kr till 3 Wow-lotter.

Regler

En värdekupong kommer att skickas ut via email till de spelare som kvalificerat sig till denna kampanj. Koden kommer på fredag före kl 18.00. För att aktivera koden behöver du gå in på ”Mitt konto” och fylla i koden under ”Voucher”. Eventuella vinster måste omsättas 20 gånger inom 30 dagar innan bonusen omvandlas till kontanter som går att ta ut från kontot.

Wow-lotten

Wow-lotten är en klassisk skraplott med nio skrapfält och vinster som delas ut om samma summa förekommer tre gånger. Dessutom har spelet en ruta som kan multiplicera vinsten upp till 10 gånger.

Det som är lite annorlunda är att skraplotten går att spela med olika insatsnivå från 20kr till 100kr. Det är därför som kampanjen ovan kan dela ut tre lotter men med olika värde.

Högsta vinsten är 55.550kr varje månad i 15 år ! Wow !