Super Lucky Frog

Storvinst ger freespin hos MrGreen

För några dagar sedan vann en lycklig vinnare hos MrGreen hela 376.282kr på videosloten Super Lucky Frog. Det firas med att alla spelare får 5 freespin på den nyaste videosloten d.v.s. Beach

Freespin

För att fira vinnaren av storvinsten laddas alla spelares konton med fem freespin på Beach och detta är nog dagens bästa casinotips. Det enda som krävs är att starta spelet så aktiveras dessa free spins. De kommer finnas på kontot fram till i natt klockan 23:59. Villkoret är att du som spelare öppnat konto och satt in pengar någon gång innan klockan 10.00 idag.

De vinster som du får genom detta spin måste omsättas 35 gånger innan de går att ta ut. Omsättning på bordsspel, videopoker, Roulette och Black Jack räknas inte med i omsättningen.

Super Lucky Frog

Videosloten Super Lucky Frog  är ett mysigt spel som har symboler och grafik tagna från sagans värld. Du möter alver, enhörningar och tomtar och inte minst den magiska grodan. Spelet är en mycket klassisk videoslot med wild, scatter och bonusspel. Det är i bonusspelet som spelets tre olika jackpottar går att vinna vilket en vinnare gjorde för någon dag sedan och vann drygt 375.000kr.

Det enda negativa med Super Lucky Frog är att återbetalningsprocenten endast är 93% vilket är bland de lägsta hos spel från Net Entertainment.